Laatste update voor vertrek
Zo, het is bijna zover! Nog maar 12 daagjes voordat we vertrekken! Dus het eerstvolgend verhaal zal uit het buitenland komen.
Santus en ik hebben -eindelijk- alles geboekt! Ja, okee... niet het treinticket. Maar daar is het nog te vroeg voor. Dat kan pas over een paar weken. En, tja, het is niet alsof dat 'vol' kan zijn ;) Dus dat gaat helemaal goed komen!
Eerder hebben we gezegd dat we 30 maart vertrekken, dat is niet waar. We gaan nu 1 april. Het vliegtuig zat vol... (En dit was ook veel goedkoper :-P Ook belangrijk!). En we gaan niet meer naar Japan en Canada. We hebben het inderdaad allemaal weer zitten veranderen :-P Ach, je moet doen waar je goed in bent, hè ;) Maar er is wel een bestemming bijgekomen!! Fiji! Ja, echt! Hoe cool?! Dat maakt het verlies wat minder pijnlijk :-P
Verder is er niet veel veranderd. Hoogstens wat verschuivingen van een paar dagen. (zie hieronder) Dus nu ligt alles ècht vast! Raar... eng... maar wel super gaaf! =D
Maar in het kort;
19 juli start cursus Spaans te Salamanca
16 augustus vertrek Madrid - aankomst Eindhoven
We hebben er zin in! =D
-x-
Gaaaaaaaaaaaaf!!! Eindelijk is er duidelijkheid en staat het vast. Nu kunnen jullie niet meer terug, wel spanned zeker. Metallica hell ya, en salamance ben ik ook benieuwd naar, echt gaaf dit!
-x-
Marco
lol, ff terug naar Nederland voor Metallica :)
WHIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEE!!!
Ik ga je wel missen hoor, zomaar niet bij mijn bacheloruitreiking zijn enzo ;-)
Metallica is belangrijk! (A)
We zwaaien je uit!
Nou dat schiet echt op ja, heel leuk hoor maar minder voor het thuisfront, en als ik het goed begrijp ben je in ieder geval weer terug voor onze Abraham hier (30 augustus) en je houdt ons natuurlijk wel op de hoogte he kan papa het hier volgen
Hey Natasja! gelukkig dat de reis nu vast staat! Rome en Milaan?? MMm mischien kan je er een cursus Italiaans bijnemen! Die italianen kunnen echt geen engels (koppig he ;) k kan je anders wel nog wat leuke scheldwoorden leren:P:P Ik wens je veel reisplezier. Liefs Nathalie
Hee natas, jammer dat japan niet doorgaat, maar de rest klinkt ook wel heel gaaf! Ik ben echt benieuwd wat je allemaal in nieuw-zeeland gaat doen, als je wil heb ik nog wel wat tips ;)
xxx mascha
Hey tasja, ziet er naar uit dat het een kei gaafe trip gaat worden! Dus voor hoe lang ben je in NZ? Misschien kan ik je wat van NZ laten zien, ik heb een truck dus iedereen past er gemakkelijk in. En je gaat vanuit NZ naar Fiji ea? En je gaat naar Metallica dat is zo kool!!! ben hartstikke jaloers ;)
Mascha;
Weet nog niet precies wat ik er ga doen.. Laat me een beetje meevoeren ;) We gaan het hele land door bussen en willen wel aan allerlei activiteiten deelenemen, zoals duiken enzo :) Maar tips zijn altijd welkom ;) Hoe beviel het? Ben je al terug of nog in Australië oid? :-P
Chrissy;
Ik ben er 2,5 maanden en de bustour duurt 16 + 3 dagen (non-stop rijden dus met uitstappen langer :-P). Dus we hebben aardig wat weekjes over om langs te komen :) We komen zelfs 2x door Wellington. Met de truck touren lijkt me gaaf! Wanneer had je vakantie? Ohja, Fiji. Dat gaan we vanuit NZ doen. Zin om mee te gaan?? ;)